09mai

LEDERE SOM LYKKES HAR FOKUS PÅ SALG

For rundt 30 år siden ble ResultatPartner etablert og skapte allerede da et gjennombrudd i målbar utvikling av salgsorganisasjoner i alle størrelser og bransjer. I dag har vårt velprøvde salgstreningsprogram gjort oss til en av de ledende innen salgs- og ledertrening, med tusenvis av opplæringer siden den gang.

Mens mye har endret seg i næringslivet siden den gang, har ResultatPartner og Improve Training alltid holdt tritt. Under ledelse av Ronny A. Nilsen, daglig leder og grunnlegger, fortsetter ResultatPartner Training å innovere gjennom Improve Performance Management & Training Systems. Vi så tidlig at ledere hadde et felles problem nemlig å kunne måle og sikre gjennomføring av tiltak som påvirket selskapets resultater.

NØKKEL TIL SUKSESS = “LIDENSKAP TIL SALG”

Hos Improve Startups har vi opparbeidet oss et rykte for å gi selgere den innsikten de trenger for å lykkes i dagens tøffe marked.

Vi tror at nøkkelen til suksess for Startups og Scaleups-selskaper er drevet av en “lidenskap for salg”, og faktum er; enhver ansatt bør være klar over at bedriftens vekst er basert på salg. Det er derfor vi fokuserer på salgsforbedring som et av nøkkelelementene for å sikre vekst for både oppstart selskaper og vekst selskaper.

Salg er selve livsnerven til ethvert selskap.

Det handler om å definere din målgruppe.

Definere hva som er unikt med dine tjenester og hvilken vedi dette skaper for din målgruppe.

Det handler om å sette av tid til proaktivt salg!

Gjennomføre en strukturert møte booking til nye kunder – til fastsatte tider, med god og gjennomtenkte “maler” for ulike pitcher.

Med gjennomtenkte svar til innvendinger.

Med gjennomtenkt styring mot å få aksept for et uforpliktende møte.

MENTAL INNSTILLING

Din mentale innstilling vil påvirke resultatet av din møte booking og til salg generelt sett.

Om du ikke liker møte booking så høres det i andre enden av telefonen.

Om du før møtet tenker at ditt tilbud er for dyrt, at det ikke helt treffer på kundens kravspesifikasjon og behov, eller du tenker at du kanskje ikke har sterke nok referanser som passer til produktet/tjenesten du selger; så vil resultatet styres av disse mentale innstillingene.

Fordi det handler om “innstillinger” som i ordets rette forstad betyr at du kan stille inn ditt mentale program.

Tenk deg at tankene dine er som radiostasjoner – og at det handler om å tune inn på den kanalen som din kunde liker å høre på og som du selv liker å høre på. Dersom din yndlings stasjon er DAB 102 og du innstiller på DAB 101,6 så skurrer det i andre enden. Det er det samme skurret som oppstår når du ikke helt treffer på kundens kjøps-kanal:).

I stedet kan du tenke som følger:

  • Produktet mitt er unikt!
  • Produktet VIL løse kundens behov!
  • Produktet vil løse et stort behov hos kunden og er egentlig en gavepakke til kunden!

SALGS FERDIGHETER

Salgs ferdigheter er de ferdighetene du trenger for å lykkes med salg.

Vi har utviklet vår egen Salgs Ferdighets Profil – en profil vi har benyttet i 30 år og som består av 40 ferdigheter innen salg.

Profilen benyttes i all vår salgstrening der deltakerne vil jobbe med systematisk utvikling i 3-6-9 eller 12 måneder.

Prosessen støttes opp av Improve samt nærmeste salgsleder – det gir målbare resultater!

Ta gjerne kontakt med oss i fht å sikre dine salgsresultater!

 

Ronny is the general manager and founder of Improve Startups AS and is known for doing a thorough job in understanding the client's business, its strengths and challenges as well as defining specific goals and performance expectations. Ronny is an enthusiastic and engaging coach who adapts quickly. Measurable results in a binding partnership are his trademark after more than 32 years in the consulting industry. General Manager and Founder of Improve Startups. My goal is to ensure that you get the best advice for your project and I am happy to offer a free 30 minute conversation. Looking forward to our chat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This field is required.

This field is required.